Gitaarles bij Gitaarschool Meppel

Welkom bij gitaarschool Plectrum, gitaarles voor jong en oud

compilatie

Gitaarschool Meppel Gitaarles bij Plectrum

De gitaarschool is opgestart vanuit de gitaarschool van Henco Wellink. Henco speelt al 35 jaar gitaar en geeft daarnaast met veel plezier gitaarles in zijn gitaarschool te Meppel. Hij heeft zijn studie genoten aan de Hoge school voor de Kunsten in Zwolle en is daardoor een bevoegd gitaardocent. Door de passie voor de muziek die hij uitstraalt en de ruime speelervaring als gitarist is hij uitgegroeid tot een leraar waar een ieder bij zijn gitaarschool veel plezier aan beleeft. Of je nu net begint met gitaar spelen of al wat jaren meeloopt in de muziek, gitaarles nemen bij gitaarschool Plectrum dan valt er altijd wel wat te leren.

 

Wat valt er te doen bij Gitaarschool Plectrum

Op deze site kun je van alles vinden wat met de gitaar en het gitaarspelen te maken heeft. Leuke downloads van verschillende muziekstijlen zoals blues, spaans, jazz, rock etc, een agenda, links van gitaristen, versterkers, gitaarmerken en theorie over toonladders en dit alles wordt natuurlijk zoveel mogelijk up-to-date gehouden.

Daarnaast vindt je ook informatie over lesgeld en welke vormen van gitaarles er gevolgd kunnen worden bij de gitaarschool. Ben je geïnteresseerd in gitaarles, mail of bel met gitaarschool plectrum  t.a.v. Henco en vraag hem wat er zoal mogelijk is.

Veel plezier op de site en vergeet niet…

Hit the strings!